Antena 3 CNN Actualitate Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: ''Cele mai spectaculoase numere vor avea loc în amurg!''

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: ''Cele mai spectaculoase numere vor avea loc în amurg!''

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: ''Cele mai spectaculoase numere vor avea loc în amurg!''
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
22 Aug 2019   •   12:43

Sunt în toi pregătirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitală. Mai sunt două zile până la BIAS 2019, iar Piloţii Aeroclubului Român repetă cele mai dificile exerciţii. Aeroportul Băneasa este locul unde cei mai buni piloţi şi paraşutişti îşi dau întâlnire ca să-şi uimească publicul, cu un spectacol unic. În program sunt incluse şi demonstraţii cu avioane de luptă. Show-ul are intrarea liberă iar accesul se face prin ROMAERO. Accesul publicului se face începând cu ora 8 dimineața și se încheie în jurul orei 22.

''Este a 11-a ediţie, primele trei au fost organizate la Otopeni, începând cu 2009, ediţii de două-trei ore. După aceea ne-am mutat pe aeroportul Băneasa şi am început să avem un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o zi întreagă, de dimineaţă până seară. Nu avem deloc pauză. Cine vine va putea să se desfete cu evoluţii care de care mai spectaculoase, atât ale formaţiilor sau piloţilor solovicili, cât şi ale miltarilor români. Avem la sol şi aeronave expuse, există şi un hangar de aviaţie generală.

Totul este pregătit pentru un show de înaltă ţinută, dar totul este pregătit şi la sol pentru public. Cei care vor dori să rămână mai mult vor avea ocazia să se relaxeze în zone special destinate.

Dacă vorbim de numerele cele mai spectaculoase, vorbim de cele din amurg, pentru că atunci avem şi efecte pirotehnice. Atât evoluţiile militare cât şi cele civile vor fi mai spectaculoase ca niciodată.

Acest eveniment este organizat şi pentru celebrarea a 50 de ani de aviaţie civilă pe Aeroportul Henri Coandă şi 50 de ani de la intrarea României în NATO'', Valentin Iordache, purtător de cuvânt Compania Națională Aeroporturi București.

Antena 3 este partener media al evenimentului, iar cele mai spectaculoase momente vor fi transmise în direct.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei show aviatic baneasa
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close