Antena 3 CNN Actualitate Valeriu Gheorghiță vorbeşte, în premieră, despre tensiunile dintre el şi ministrul Vlad Voiculescu

Valeriu Gheorghiță vorbeşte, în premieră, despre tensiunile dintre el şi ministrul Vlad Voiculescu

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România, dr. Valeriu Gheorghiță, a recunoscut, marţi, că au existat unele tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 

Valeriu Gheorghiță vorbeşte, în premieră, despre tensiunile dintre el şi ministrul Vlad Voiculescu
Sursa foto: Colaj Hepta/Agerpres
de Milena Niță    |    23 Feb 2021   •   15:59

Medicul spune însă că acum problemele au fost rezolvate şi are o relație profesională bună cu ministrul Vlad Voiculescu, potrivit digifm.ro.

Gheorghiţă: Au fost, la un moment dat, viziuni diferite

"Nu e vorba despre o neînțelegere. Au fost, dacă vreți, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităților de vaccinare, de organizare a centrelor. 

După cum știm, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit. Și vorbim despre acea ordonanță de urgență care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuții tehnice care cred că le-am gestionat bine", a explicat dr. Valeriu Gheorghiță.

Dr. Valeriu Gheorghiță: Relaţia profesională dintre ei este acum una contructivă

El susţine că relaţia profesională dintre ei este acum una contructivă.

"Din punct de vedere profesional, am avut o relație absolut normală cu domnul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. În continuare avem o relație foarte bună și constructivă", a adăugat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close