Valeriu Gheorghiță vorbeşte, în premieră, despre tensiunile dintre el şi ministrul Vlad Voiculescu

de Milena Niță    |    23 Feb 2021   •   15:59
Valeriu Gheorghiță vorbeşte, în premieră, despre tensiunile dintre el şi ministrul Vlad Voiculescu Colaj Hepta/Agerpres

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România, dr. Valeriu Gheorghiță, a recunoscut, marţi, că au existat unele tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 

Medicul spune însă că acum problemele au fost rezolvate şi are o relație profesională bună cu ministrul Vlad Voiculescu, potrivit digifm.ro.

Gheorghiţă: Au fost, la un moment dat, viziuni diferite

"Nu e vorba despre o neînțelegere. Au fost, dacă vreți, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităților de vaccinare, de organizare a centrelor. 

După cum știm, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit. Și vorbim despre acea ordonanță de urgență care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuții tehnice care cred că le-am gestionat bine", a explicat dr. Valeriu Gheorghiță.

Dr. Valeriu Gheorghiță: Relaţia profesională dintre ei este acum una contructivă

El susţine că relaţia profesională dintre ei este acum una contructivă.

"Din punct de vedere profesional, am avut o relație absolut normală cu domnul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. În continuare avem o relație foarte bună și constructivă", a adăugat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close