Antena 3 CNN Actualitate Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier

Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier

Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    07 Dec 2012   •   15:28

Valeriu Tabără a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din localitatea Izvin spre Recaş, în Timiş, informează Mediafax.

Update 18:00- Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier în care a fost implicat şi este nevoie de intervenţie chirurgicală, fiind internat la Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Potrivit primelor informaţii, fostul ministru al Agriculturii a pierdut controlul volanului iar maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat.

Potrivit corespondentului Antena 3, Raoul Jurchela, fostul ministru era singur în maşină şi este foarte probabil ca acesta să fi fost în campanie, accidentul având loc pe raza colegiului în care candidează.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că din primele cercetări reiese că accidentul a avut loc după ce şoferul a pierdut controlul volanului.
   
La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă, iar potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului Valeriu Tabără este conştient, însă a spus că nu îşi poate mişca picioarele.
   
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu, a declarat că Valeriu Tabără va fi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, însă nu a putut da informaţii despre starea acestuia.
   
Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, în vârstă de 63 de ani, candidează pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, în colegiul electoral din zona Recaş din judeţul Timiş.
   
La jumătatea lunii septembrie, fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a fost supus unei intervenţii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.


×
Subiecte în articol: valeriu tabara
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close