Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care Vali Porcișteanu ar fi lovit-o intenționat, pe fosta soție, cu mașina

Momentul în care Vali Porcișteanu ar fi lovit-o intenționat, pe fosta soție, cu mașina

Pilotul Vali Porcişteanu este acuzat de fosta soție că ar fi călcat-o intenționat cu mașina. Într-o interventie în direct la Antena3, campionul național de raliu susține că a fost un accident şi că n-a existat niciun moment intenția de a o răni. El pune totul pe seama tensiunilor provocate de divorț. Între timp, polițiștii precizează că nu a fost depusă nicio plângere penală pe numele lui Porcişteanu şi că investighează cazul ca pe un accident rutier.

Momentul în care Vali Porcișteanu ar fi lovit-o intenționat, pe fosta soție, cu mașina
Sursa foto: valiporcisteanu.com
de Laura Dinu    |    08 Iul 2021   •   09:31

Soție: Ai părul asta lipicios... Stai măi, că mă calci!

Vali Porcișteanu: Păi hai să mergem, mai stai mult in ușă?

Soție: Da, stau cât vreau! Hai, mă ajuți tu? Valentine, stai că am piciorul aici!

Acesta este momentul în care fosta soție a pilotului de raliu ar fi fost accidentată. De față erau sora femeii dar şi fetița cuplului.

”Stai jos, stai jos! Nu mai călca pe el, nu mai călca pe el!  I-a trecut roata peste piciorul ei și m-a tras si pe mine târâș. Faimosul Vali Porcişteanu, asta știe să facă. Asta știe să facă cu un copil minor”, spune sora femeii. 

”Vrea să îmi aducă defăimare pentru că, probabil, în urma divorțului, lucrurile nu s-au terminat așa cum ar fi vrut ea”

Însă Vali Porcișteanu se apără și susține că totul a fost doar un accident. 

”A fost un mini incident, pot sa ii spun. Eram în parc, iar la plecare fiica era urcată în scaun, fosta soție cu sora erau în afara mașinii și încercau să mai discute puțin cu fetița, moment în care mașina a început să se pună ușor în mișcare, să coboare și soția a zis ca a fost agățată de roata dreapta spate si cumva ca i s-a prins piciorul acolo. 

Speriați de strigătele femeii, oamenii din parc au sunat la 112 iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului.

Pilotul de raliu spune că incidentul nu a fost unul intenționat iar că rănile suferite de fosta lui soție sunt superficiale. În urma investigațiilor medicale nu a fost nevoie de internare în spital. Vali Porcişteanu pune scandalul pe seama divorțului.

”S-a terminat divorțul de ceva timp, si din partea ei tot exista multiple șicanări și situații de genul ăsta în care încearcă să creeze tam-tam, să facă circ, să îmi aducă defăimare. Și de aici a pornit discuția ca am lovit-o intenționat si tot așa. Pur și simplu ne puneam în mișcare foarte încet din parcare și in momentul respectiv a spus că a fost agățată de roata mașinii”, a declarat pilotul. 

”Având în vedere toate conflictele pe care le-am avut până acum pe tema divorțului și timpului pe care îl avem de petrecut fiecare cu cea mică, mă gândesc la tot felul de lucruri și până la urmă orice este posibil. Vrea să îmi aducă defăimare pentru că, probabil, în urma divorțului lucrurile nu s-au terminat așa cum ar fi vrut ea. Acum încearcă să mai regleze puțin lucrurile prin diferite metode", a mai spus pilotul de raliu Vali Porcişteanu la Antena 3.

Pentru moment, în acest caz nu există o plângere depusă pe numele fostului campion de raliu, Valentin Porcişteanu, dar poliția cercetează cazul ca pe un accident rutier.

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soție că a lovit-o intenționat cu mașina

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu este acuzat de fosta soție că ar fi lovit-o intenționat cu mașina. Femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

"În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un accident rutier produs pe raza municipiului Pitești, în care a fost implicat un cunoscut sportiv, vă comunicăm următoarele:

În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, care, în urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

 

×
Subiecte în articol: Vali Porcişteanu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close