Antena 3 CNN Actualitate Pilotul de raliu Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu este acuzat de fosta soţie că ar fi lovit-o intenţionat cu maşina. Femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina
Sursa foto: Facebook / Vali Porcişteanu / Torad.ro
de Mariana Zaharia    |    07 Iul 2021   •   15:01

"În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un accident rutier produs pe raza municipiului Pitești, în care a fost implicat un cunoscut sportiv, vă comunicăm următoarele:

În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, care, în urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.

×
Subiecte în articol: Vali Porcişteanu
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close