Valiză cu rămășițe umane și haine, găsită într-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert în salvări maritime: „E o situație tragică. Toate obiectele vor fi găsite”

27 Iul 2019   •   16:15
Valiză cu rămășițe umane și haine, găsită într-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert în salvări maritime: „E o situație tragică. Toate obiectele vor fi găsite” foto- captură Antena 3

Noi informații șocante legate de tragedia din Caracal. A fost descoperită o valiză plină de rămășițe arse și haine într-un lac din apropierea casei criminalului. 

Lacul e cercetat de scafandri pentru găsirea de noi probe. 

Dorel Onaca, expert în salvări maritime- „E o situație destul de tragică și chiar dureroasă. În asemenea situații, scafandrii trebuie să facă în așa fel încât să fie între ape deoarece nu este nevoie să atingă fundul lacului pentru că se va tulbura apa. Această căutare e una meticuloasă. Căutările trebuie să se facă cu un scafandru, maxim doi pentru a nu se tulbura apa. 

Am participat la multe situații și cei care lucrează în asemenea situații știu că persoanele care fac asemenea lucruri sunt diabolici. În această valiză probabil au pus un bolovan, un corp greu ca valiza să rămână pe fund. Eu aș recomanda tuturor celor care caută să facă în așa fel încât ca căutările să se facă la o distanță de circa un metru jumate de fundul apei. Sigur toate obiectele vor fi găsite pentru că lacul e lac, nu e râu, și nu ar avea unde să se deplaseze”. 

Parteneri
sati
x close