Antena 3 CNN Actualitate Vama Veche, cu faţă nouă. Complex rezidenţial de lux, în locul corturilor de pe plajă (VIDEO)

Vama Veche, cu faţă nouă. Complex rezidenţial de lux, în locul corturilor de pe plajă (VIDEO)

Vama Veche, cu faţă nouă. Complex rezidenţial de lux, în locul corturilor de pe plajă (VIDEO)
24 Sep 2008   •   21:09

Sunetul valurilor care se sparg la mal şi cântatul la chitară, pe plajă, în jurul unui foc de tabără. Corturi şi sacuri de dormit. Baie în mare la răsărit. Dansul pe plajă până dimineaţa şi umbreluţe de stuf. Toate acestea şi multe altele înseamnă Vama Veche. Sau au însemnat, cel puţin. Pentru că, mai nou, tot Vama Veche înseamnă şi vilele cu multe etaje, jeep-urile de ultimă generaţie, şi chiar un complex de apartamente de lux.

Ultima noutate pe care o pregătesc investitorii în această staţiune este un complex rezidenţial cu 60 de apartamente, care se va ridica până în 2010. Este vorba de un adevărat complex comercial cu piscine, cu apartamente, şi cu parcări de lux.

Pare greu de crezut că toate acestea se vor găsi în Vama Veche, unde în urmă cu vreo zece ani, boemii veneau cu corturile. Cu toate acestea, vremurile par să se schimbe, iar turiştii mai pretenţioşi îşi cumpără deja apartamente în complexul care se va construi. Potrivit agentului imobiliar Dana Mureşan, preţul pentru un astfel de apartament variază între 950 de euro şi 1350 de euro pe metru pătrat, la care se adaugă TVA.

Imaginile cu atmosfera din Vama Veche de pe vremuri ar putea valora acum o avere, straţiunea de suflet a multor artişti fiind în pericol de a se transforma într-o banală staţiune ca toate celelalte de pe litoralul românesc.











Sursa foto: www.magdasiculorile.blogspot.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vama Veche
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close