Antena 3 CNN Actualitate Vanghelie aruncă o nouă bombă în scandalul arhivei "Doi şi-un sfert". Miniștrii primeau la cafea dosare despre ei

Vanghelie aruncă o nouă bombă în scandalul arhivei "Doi şi-un sfert". Miniștrii primeau la cafea dosare despre ei

Vanghelie aruncă o nouă bombă în scandalul arhivei "Doi şi-un sfert". Miniștrii primeau la cafea dosare despre ei
20 Mai 2017   •   22:39

În ultima perioadă în România se discută despre camerele cu secretele murdare are demnitarilor români. S-a vorbit despre celebra arhivă SIPA, dar.. mai sunt câteva arhive valoroase cu documente foarte importante în care sunt scrise foarte multe secrete ale unor oameni importanți - oameni de afaceri, politicieni sau magistrați.

Marian Vanghelie a făcut recent dezvăluiri incendiare despre arhiva fostului  "Doi şi-un sfert".

Într-un interviu acordat jurnalistei Antena 3 Cătălina Porumbel, Marian Vanghelie dezvăluie că unii miniștri primeau dimineața la cafea pe sub ușă dosare cu fapte de corupție ale domniilor lor.

''Au fost multe lucruri interesante, inclusiv documente care li s-au băgat pe sub uși unor miniștri dimineața, fără să la spună nimeni nimic, ca să citească puțin din viața lor personală... diverse trucuri din astea, a spus Marian Vanghelie.

În plus, Vanghelie afirmă că fostul ministru al internelor Ioan Rus a încercat să-i facă un dosar lui Liviu Dragnea pe baza informațiilor din arhiva fostului "Doi şi-un sfert".

Fostul șef SIE, Cătălin Harnagea a comentat informațiile explozive prezentate de Marian Vanghelie în interviul acordat Cătălinei Porumbel despre modul în care au fost folosite secretele din arhiva "Doi şi-un sfert"

Recent, Marian Vanghelie a afirmat că arhiva „Doi și un sfert” din MAI a fost compromisă în același fel ca Arhiva SIPA, în timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

„Un număr de 36.000 de copii, în contextul în care din datele mele erau copiile făcute și evidențiate pe xeroxul respectiv pe care s-a tras la xerox(...). Ar trebui cei care sunt în măsură și care s-au bătut pentru„Doi și-un sfert” de-a lungul timpului, doar ca să omoare această instituție și să o folosească ca anexă a altor servicii, ar trebui să știe cine cine le-a tras”, a spus Vanghelie.

Fostul edil arată cu degetul spre Gabriel Oprea şi spune că acesta ar trebui să ştie cine este de vină pentru această situaţie. 

 

×
Parteneri
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut în gol şi a luat foc, la Mestre
x close