Antena 3 CNN Actualitate Vanghelie: Fac greşeli gramaticale când mă enervez. Am făcut reclamă mare pentru Google (VIDEO)

Vanghelie: Fac greşeli gramaticale când mă enervez. Am făcut reclamă mare pentru Google (VIDEO)

Vanghelie: Fac greşeli gramaticale când mă enervez. Am făcut reclamă mare pentru Google (VIDEO)
Sursa foto: Vanghelie
20 Ian 2010   •   12:11

Ca orice politician care se respectă, Marian Vanghelie a recunoscut că are şi puncte slabe. Preşedintele PSD Bucureşti spune că ?nu analizează foarte bine" şi că face foarte multe greşeli gramaticale. Însă, numai atunci când se enervează...

?Mă enervez foarte repede şi fac foarte multe greşeli, nu numai gramaticale, dar nu mai analizez cum trebuie. Când mă enervez, nu mai am coerenţa necesară şi spun anumite lucruri pentru care îmi pare rău. Dar cum mă enervez, la fel de repede mă şi calmez?, a declarat politicianul, la OTV.



Pe cât de nervos este, pe atât de prost stă la capitolul modestie. Preşedintele PSD Bucureşti consideră că prin pronunţarea greşită a numelui ?Google? a făcut o reclamă ?foarte mare? motorului de căutare. "Denumirea o ştie şi un copil de cinci ani. Nu ştiu la ce mă gândeam când am pronunţat. Oricum, le-am făcut o reclamă foarte mare!? se laudă politicianul.



La începutul verii, Marian Vanghelie a întâmpinat o mică dificultate în a pronunţa numele ?Google?. "Gogăl, goagăl, gagăl", au ieşit rapid din gura liderului PSD de Bucureşti înainte de a nimeri varianta corectă, punând noua gafă de limbaj pe seama oboselii.




Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close