Antena 3 CNN Actualitate Vanghelie ştia care urma să fie "răsplata" pentru faptele sale. Cum a încercat să scape de închisoare

Vanghelie ştia care urma să fie "răsplata" pentru faptele sale. Cum a încercat să scape de închisoare

Vanghelie ştia care urma să fie "răsplata" pentru faptele sale. Cum a încercat să scape de închisoare
de O.P.    |    16 Mar 2015   •   06:08

Marian Vanghelie ştia că DNA îl anchetează şi că urma să fie ridicat cu mascaţii, rezultă din referatul procurorilor. Mai mult, din interceptările din dosar reiese că primarul Sectorului 5 a încercat s-o convingă pe denunţătoarea sa să-şi retragă declaraţiile.

Ca să fie mai convingător, Vanghelie i-a spus acesteia că va interveni la preşedintele Klaus Iohannis printr-un realizator TV, ca acesta să influenţeze actul de justiţie.

Din interceptările procurorilor rezultă că Marian Vanghelie ştia cine l-a denunţat în dosarul de corupţie, din moment ce a făcut presiuni asupra ei ca să îşi schimbe declaraţia. Denunţătoarea lui Marian Vanghelie ar fi, potrivit procurorilor, Mariana Carla Dinu, femeia care ar fi primit mită două imobile destinate edilului sectorului 5 de la omul de afaceri Marin Dumitru.

Marian Vanghelie a mers cu presiunile mult mai departe. El i-a spus denunţătoarei că va interveni chiar la preşedintele Klaus Iohannis, printr-un moderator TV.

Realizatorul Rareş Bogdan a negat orice legătură cu dosarul lui Vanghelie. Marian Vanghelie a fost arestat pentru luare de mită şi pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close