Antena 3 CNN Actualitate Vântul face ravagii în București, Ilfov și Constanța! Mai mulţi copaci au căzut peste mașini și rețele electrice

Vântul face ravagii în București, Ilfov și Constanța! Mai mulţi copaci au căzut peste mașini și rețele electrice

Echipele ISU au avut duminică numeroase misiuni în București, Ilfov și Constanța din cauza vântului puternic. Mai mulți copaci s-au rupt și au căzut peste mașini și rețele electrice.

Vântul face ravagii în București, Ilfov și Constanța! Mai mulţi copaci au căzut peste mașini și rețele electrice
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2022   •   11:23

Echipele ISU au avut duminică numeroase misiuni în București, Ilfov și Constanța din cauza vântului puternic.

Mai mulți copaci s-au rupt și au căzut peste mașini și rețele electrice.

În prima parte a dimineții, pompierii din București și Ilfov au avut peste 20 de misiuni. Ei au îndepărtat copacii căzuți și elementelor de construcții desprinse de vânt. Nu sunt persoane rănite, anunță ISU.

Ulterior, numărul misiunilor a crescut foarte mult. Pompierii au avut 73 de intervenții, 67 în București și șase în Ilfov. Sunt 59 de copaci doborâți de vânt, 32 de mașini avariate și doi stâlpi rupți.

Intervenții au avut loc duminică și în județul Constanța. Patru misiuni s-au desfășurat în orașele Constanța și Mangalia și în stațiunea Olimp. Cel puțin patru mașini și mai multe rețele electrice au fost avariate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost oprite toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre, atât pentru transportul maritim, cât și pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic.

Pompierii le recomandă cetățenilor să evite deplasarea pe stradă, în special prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare și construcţiilor ușoare, să nu lucreze în teren deschis sau la înălţime, să închidă ferestrele și să nu atingă firele căzute la pământ.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: copaci masini București Ilfov Constanța
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close