Antena 3 CNN Actualitate Vântul puternic a făcut prăpăd în Hunedoara. Acoperişurile smulse păreau nişte cartoane, iar pomii nişte chibrituri

Vântul puternic a făcut prăpăd în Hunedoara. Acoperişurile smulse păreau nişte cartoane, iar pomii nişte chibrituri

Vântul puternic a făcut prăpăd în Hunedoara. Acoperişurile smulse păreau nişte cartoane, iar pomii nişte chibrituri
Sursa foto: Foto: ftr.ro
de O.P.    |    30 Mar 2012   •   05:45

 O furtună puternică a lovit judeţul Hunedoara. Câteva acoperişuri au fost smulse şi mai mulţi copaci au căzut pe stradă şi peste maşini. Vântul va continua să facă ravagii în toată ţara până mâine, când expiră avertizarea meteorologilor.

Vântul puternic a smuls acoperişul unui bloc de locuinţe din centrul Devei. Rafalele au împachetat pur şi simplu tabla, iar bucăţi din ea au căzut peste o maşină parcată în faţa clădirii. Pompierii au fost nevoiţi să dea toată tabla jos, ca să evite alte incidente.

La Lupeni, vântul a smuls trei acoperişuri, iar la Vulcan alte două. Bucăţile de tablă şi lemn luate de vânt au avariat câteva maşini şi chiar au rupt mai multe cabluri electrice.

Vântul a creat probleme şi în Făgăraş. Rafalele puternice, de aproximativ 70 de kilometri la oră au smuls din rădăcină un brad de peste 15 metri înălţime care a căzut peste liceul în faţa căruia se afla de mai bine de 100 de ani. Incidentul a avut loc după terminarea orelor de curs, când în şcoală nu se mai aflau elevi.

Au fost chemaţi imediat pompierii care au tăiat bradul bucată cu bucată şi au îndepărtat pericolul. Avertizarea de vânt puternic, emisă de meteorologi pentru toată ţara este valabilă până pe 31 martie.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close