Antena 3 CNN Actualitate Vânzări record pentru cd-ul Trandafiri de la Moldova, al jurnalistelor Gabriela Firea şi Simona Gherghe

Vânzări record pentru cd-ul Trandafiri de la Moldova, al jurnalistelor Gabriela Firea şi Simona Gherghe

Vânzări record pentru cd-ul Trandafiri de la Moldova, al jurnalistelor Gabriela Firea şi Simona Gherghe
09 Feb 2009   •   16:01

Cd-ul ?Trandafiri de la Moldova? - al jurnalistelor Gabriela Vrânceanu Firea şi Simona Gherghe -, distribuit de Crăciun împreună cu revista Felicia, s-a vândut în 75.000 de copii, stabilindu-se astfel un record pentru piaţa muzicală din România.
Vedetele Antenei 1 au cântat, pe acest album, colinde şi melodii tradiţionale din zona Moldovei. Înregistrările au fost realizate la Casa de Discuri OVO Music, sub bagheta compozitorului şi artistului Ovidiu Komornic şi a inginerului de sunet Emanuel Gheorghe.
Banii strânşi din vânzări vor fi donaţi Fundaţiei Mereu Aproape, pentru realizarea testelor Papanicolau de depistare a cancerului de col unterin în rândul femeilor cu posibilităţi materiale limitate.
Următorul proiect muzical special de Crăciun al celor două jurnaliste, cel pentru anul 2009, îl are în componenţă şi pe Daniel Buzdugan, vedeta de la Divertis şi radio ZU.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close