Antena 3 CNN Actualitate Vărul lui Lucian Bute, internat în stare gravă la spital. Tânărul va fi operat

Vărul lui Lucian Bute, internat în stare gravă la spital. Tânărul va fi operat

Vărul lui Lucian Bute, internat în stare gravă la spital. Tânărul va fi operat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Iul 2011   •   13:16
Vărul lui Lucian Bute, Gelu Bute, a fost bătut duminică dimineaţă, în jurul orei 04:00, de mai multe persoane în faţa discotecii din localitatea gălăţeană Pechea.

Medicul coordonator al SMURD Galaţi, Angel Trifan a declarat că tânărul de 23 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Galaţi.
 


"Tânărul, care fusese agresat, avea o plagă pareto-occipitală, era sub influenţa alcoolului şi era foarte agitat”, conform medicului SMURD care a adăugat că tânărul a fost internat în secţia de Neurochirurgie.

Medicul Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, a declarat pentru Antena 3 că tânărul este în stare gravă şi urmează să fie operat

"Pacientul este în stare comatoasă. Din câte am înţeles, agresiunea s-a întâmplat spre dimineaţă. Patru tineri, printre care şi vărul lui Lucian Bute, se întorceau de la discotecă. Au fost atacaţi de un grup de alţi zece. Trei dintre cei patru tineri au fugit şi l-au lăsat singur pe vărul boxerului în faţa acestui grup”, a declarat Bacalbaşa.
 


×
Subiecte în articol: Lucian Bute club bătaie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close