Antena 3 CNN Actualitate Vărul Magdei Drăghici, una din victimele lui Huidu: Fiica ei a aflat vestea morţii întâmplător. S-a uitat la TV, fără să ştie despre ce e vorba

Vărul Magdei Drăghici, una din victimele lui Huidu: Fiica ei a aflat vestea morţii întâmplător. S-a uitat la TV, fără să ştie despre ce e vorba

Vărul Magdei Drăghici, una din victimele lui Huidu: Fiica ei a aflat vestea morţii întâmplător. S-a uitat la TV, fără să ştie despre ce e vorba
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    17 Oct 2011   •   23:18

Fiica Magdei Drăghici, una dintre victimele accidentului în care a fost implicat Şerban Huidu, a aflat de decesul mamei sale întâmplător, de la una dintre asistentele medicale de la Spitalul Judeţean din Braşov. Declaraţia a fost făcută de vărul Magdei Drăghici, Florin Podaru, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Fiica ei lucrează în Bucureşti şi a urmărit emisiunile la televizor fără să ştie despre cine e vorba. A aflat vestea morţii mamei sunând şi vorbind la telefon cu o asistentă care avea în buzunarul ei telefonul celui care a murit azi dimineaţă (luni - n.r.). A încercat toată ziua (duminică - n.r.) să ia legătura cu mama ei, nu a găsit-o la telefon", a spus vărul Magdei Drăghici, Florin Podaru, la Antena 3.

Potrivit lui Podaru, Magda Drăghici avea o singură fiică, de 25-26 de ani, care lucrează în Capitală.

"O admiram (pe Magda Drăghici - n.r.) pentru munca pe care a depus-o tot timpul, avea o firmă prosperă, muncea foarte mult, dovadă că ieri (duminică - n.r.) pleca la aeroport să-şi ia un colaborator extern să-l aducă la Braşov. E o femeie care a răzbit aproape singură, şi-a lăsat singura fiică singură, era o femeie plină de viaţă, nu era duminică să nu meargă la schi", a mai spus Florin Podaru despre verişoara sa, Magda Drăghici.

Nu în ultimul rând, Podaru s-a arătat mirat de faptul că, la o zi de la producerea accidentului rutier în care a fost implicat Şerban Huidu, în acel loc nu era aprinsă luni nici o lumânare.

"Nu pot să cred că nu există o lumânare aprinsă acolo, nu se vorbeşte decât de Huidu, ce ghinion a avut Huidu", a conchis Florin Podaru.

 



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close