Antena 3 CNN Actualitate Vasile Dâncu, audiat în Dosarul Belina: „M-au întrebat despre proprietari. Am calitate de martor”

Vasile Dâncu, audiat în Dosarul Belina: „M-au întrebat despre proprietari. Am calitate de martor”

Vasile Dâncu, audiat în Dosarul Belina: „M-au întrebat despre proprietari. Am calitate de martor”
21 Dec 2017   •   15:00

Update: Vasile Dâncu a ieșit de la sediul DNA după doar aproximativ o oră. Fostul ministru al Dezvoltării și fostul vicepremier a fost audiat în doasarul Belina.

Avocata lui Dâncu susține că aceasta a vorbit despre pescuit pe lacul Belina.  „Ca avocat, nu a avut treabă cu cauza”.

„Da, e prima dată. Probabil este vorba de proprietari, dar nu nu știu nimic. În Dosarul Belina. M-au întrebat despre proprietari. Nu știu nimic, era în 2013, nu aveam nicio funcție. Am fost la pescuit, o dată sau de două ori cu Liviu Dragnea. Am calitate de martor”, a declarat Vasile Dâncu la ieșire de la DNA.

Știre inițială: Vasile Dâncu a venit joi după-amiază la sediul DNA. Fostul ministru al Dezvoltării a fost ocolit până acum de vizitele la procurorii DNA.

Nu se știe deocamdată în ce dosar a fost chemat. La intrarea în sediul DNA, Dâncu nu a făcut nicio declarație. Este posibil ca această vizită la sediul DNA să aibă legătură cu plângerea făcută de fosta nora a lui Virgil Măgureanu. Acea plângere nu-l viza doar pe el, ci și pe Liviu Dragnea. Cei doi erau acuzați că ar fi sprijinit un grup infracțional din Teleorman.

Dâncu este prima dată la DNA, dar el a mai fost audiat la Parchetul General în dosarul „Sufrageria lui Gabriel Oprea”.

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close