Antena 3 Actualitate Vasile Timiş: Demisionez din funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii, dar rămân membru PDL

Vasile Timiş: Demisionez din funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii, dar rămân membru PDL

de Antena3.ro    |    24 Feb 2012   •   16:43
Vasile Timiş: Demisionez din funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii, dar rămân membru PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Vasile Timiş şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, informează Mediafax. Timiş a precizat că a luat această decizie "din motive personale, nu politice".
   
"Din motive pur personale, în cursul zilei de ieri (23 februarie 2012) mi-am scris demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii şi Patrimoniului  Naţional, înregistrată cu numărul 238/VT/ 23,02,2012, iar în această dimineaţă i-am înaintat-o premierului Ungureanu. Precizez clar faptul că demisia mea are la baza motive personale, nu politice", a precizat Vasile Timiş.
   
El a arătat că, în calitate de conferenţiar universitar doctor la catedra de Didactica Ştiinţelor Socio-Umane, din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj, are în derulare "o serie de proiecte, esenţiale pentru cariera sa univesitară".
   
"Totodată, rămân, pe mai departe, membru al PDL - filiala Maramureş", a adăugat Vasile Timiş.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close