Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. 15 localităţi, fără curent electric, cel mai probabil din cauza furtunii

Vaslui. 15 localităţi, fără curent electric, cel mai probabil din cauza furtunii

Vaslui. 15 localităţi, fără curent electric, cel mai probabil din cauza furtunii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Iul 2011   •   21:20

15 localităţi vasluiene au rămas fără curent, marţi după-amiază, din cauza unor defecţiuni apărute în reţelele de transport al energiei electrice, informează Mediafax. Cel mai probabil din cauza furtunii care s-a abătut asupra judeţului Vaslui.
   
Potrivit reprezentanţilor societăţii E.ON Moldova, localităţile rămase fără energie electrică sunt din comunele Găgeşti, Roşieşti şi Vutcani, toate situate în partea centrală a judeţului Vaslui şi alimentate de la aceeaşi reţea de înaltă tensiune.
   
Deşi nu au putut preciza cauza exactă care a condus la întreruperea curentului, reprezentanţii E.ON Moldova nu exclud ca probleme să fi apărut ca urmare a fenomenelor meteo extreme de marţi după-amiază.
   
"Echipele de intervenţie ale E.ON Moldova sunt în teren pentru a identifica şi remedia defecţiunile apărute în reţelele de transport al energiei electrice. Deocamdată, nu vă putem spune care este cauza care a condus la apariţia acestor întreruperi, dar este posibil să fie ca urmare a fenomenelor meteorologice", a declarat, marţi, pentru corespondentul Mediafax purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova, Sorin Munteanu.
  
Reprezentantul E.ON Moldova nu ne-a putut preciza în cât timp vor fi remediate defecţiunile apărute în reţea şi nici când ar putea fi realimentaţi la reţeaua de energie electrică abonaţii din cele 15 localităţi vasluiene.
   

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close