Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. 4.000 de doze cu bere, retrase din magazine, după cazul bărbatului intoxicat

Vaslui. 4.000 de doze cu bere, retrase din magazine, după cazul bărbatului intoxicat

Vaslui. 4.000 de doze cu bere, retrase din magazine, după cazul bărbatului intoxicat
Sursa foto: Bere
19 Feb 2009   •   11:25

Patru mii de doze cu bere au fost retrase, miercuri, din mai multe magazine din judeţul Vaslui. Asta după ce un bărbat a ajuns în comă la spital, intoxicat cu o substanţă conţinută de berea consumată din lotul respectiv, anunţă Evenimentul Zilei.
Bărbatul, un bucureştean aflat în vizită la rude în Bârlad, a băut o cantitate mică de bere dintr-o cutie pe care a cumpărat-o de la un chioşc din oraş. A fost suficient, însă, ca să ajungă la spital în stare gravă.
Martorii au declarat că omul s-a prăbuşit la pământ, la aproximativ zece minute de la prima înghiţitură şi şi-a pierdut cunoştinţa.
La internare, a primit diagnosticul de intoxicaţie cu o substanţă necunoscută. Medicii spun însă că cel mai probabil substanţa toxică aflată în amestec cu berea din cutie este un erbicid folosit la stropirea cerealelor.
Între timp, 4.000 de cutii de bere din lotul de unde provenea doza consumată au fost retrase de pe piaţă, iar Poliţia Bârlad, împreună cu reprezentanţii Autorităţii de Sănătate Publică Vaslui, au demarat o anchetă pentru a stabili provenienţa berii.
Pe de altă parte, reprezentanţii companiei importatoare spun că există posibilitatea ca băutura să nu fi fost îmbuteliată într-una dintre fabricile companiei.
Antena 3

×
Subiecte în articol: bere coma
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close