Antena 3 CNN Actualitate Vaslui: Bebeluş bătut crunt şi apoi abandonat în spital de către mamă

Vaslui: Bebeluş bătut crunt şi apoi abandonat în spital de către mamă

Vaslui: Bebeluş bătut crunt şi apoi abandonat în spital de către mamă
18 Apr 2012   •   19:08

O femeie de 38 de ani este căutată de poliţiştii vasluieni, după ce şi-a bătut bebeluşul de 4 luni şi l-a abandonat în spital. Copilul a fost luat de Direcţia de Asistenţă Socială şi internat într-un centru specializat, până când i se va găsi o familie. Mama nu se află la prima ispravă de acest fel. Femeia a născut şi abandonat în grija statului alţi 8 copii.

Bebeluşul de numai 4 luni a fost bătut rău de mama lui. Femeia era nervoasă pentru că se certase cu concubinul. Copilul a fost adus la spital, cu un picior rupt şi plin de vânătăi.

Cu o zi înainte de externare, femeia şi-a abandonat copilul şi a fugit din spital. Copilul a fost preluat de reprezentaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Femeia căutată de Poliţie a mai abandonat alţi 8 copii. Autorităţile spun că deseori bea peste măsură şi are tulburări de comportament.

Cei 8 fraţi ai bebeluşului abandonat au vârste cuprinse între 5 şi 17 ani şi sunt încredinţaţi asistenţilor maternali sau internaţi în instituţii specializate din judeţul Vaslui.



×
Subiecte în articol: mama
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close