Antena 3 CNN Actualitate Vaslui: conducea o maşină furată, beat şi fără permis. Vezi detaliile accidentului

Vaslui: conducea o maşină furată, beat şi fără permis. Vezi detaliile accidentului

Vaslui: conducea o maşină furată, beat şi fără permis. Vezi detaliile accidentului
Sursa foto: Foto: blogs.cornell.edu
23 Dec 2011   •   19:48

Un tânăr de 23 de ani a avariat vineri patru maşini în municipiul Vaslui. Şoferul conducea un autoturism furat, nu avea permis de conducere, era beat şi a încercat să fugă de la locul accidentului, informează Mediafax.
   
Tânărul a avut ghinion cu un localnic care a alertat poliţia, fiind prins înainte de a se putea îndepărta de locul accidentului.

"Evenimentul rutier s-a soldat cu avarierea tuturor celor patru autoturisme implicate în evenimentul rutier, două dintre ele fiind distruse aproape în totalitate. S-a făcut şi testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
   
În urma evenimentului rutier, poliţiştii vasluieni au întocmit pe numele tânărului dosar penal pentru comiterea a patru infracţiuni, respectiv conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis, conducerea unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului şi furt.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close