Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Două fetiţe, de 9 şi 13 ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce au intrat cu mopedul într-un stâlp

Vaslui. Două fetiţe, de 9 şi 13 ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce au intrat cu mopedul într-un stâlp

Vaslui. Două fetiţe, de 9 şi 13 ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce au intrat cu mopedul într-un stâlp
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Sep 2012   •   18:29

O fetiţă în vârstă de 9 ani, din comuna vasluiană Poieneşti, a ajuns în stare gravă la un spital din Iaşi după ce mopedul pe care se afla şi care era condus de sora ei în vârstă de 13 ani a intrat într-un stâlp de iluminat, în urma accidentului fiind rănită şi fata de 13 ani.
   
Potrivit poliţiştilor vasluieni, accidentul a avut loc în localitatea Floreşti, pe un drum judeţean, după ce fata de 13 ani, care conducea un moped, a intrat cu acesta într-un stâlp de iluminat de pe marginea drumului. În urma impactului violent, atât fata de 13 ani, cât şi sora sa mai mică, aflată pe moped, au fost rănite.
   
"Fetiţa în vârstă de nouă ani a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral şi fractură de tibie, ulterior fiind transferată la o unitate medicală din municipiul Iaşi. În ceea ce o priveşte pe fata de 13 ani, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost diagnosticată cu traumatism la unul dintre genunchi", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.
   
Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close