Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. O elevă aflată în stare avansată de ebrietate a bătut echipajul medical de la Ambulanţă

Vaslui. O elevă aflată în stare avansată de ebrietate a bătut echipajul medical de la Ambulanţă

Vaslui. O elevă aflată în stare avansată de ebrietate a bătut echipajul medical de la Ambulanţă
de S.T.    |    20 Feb 2014   •   16:58

Un medic şi o asistentă de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui au fost bătuţi, joi după-amiază, de o elevă în vârstă de 14 ani, aflată în stare avansată de ebrietate, în momentul în care echipajul medical o transporta pe adolescentă la spital.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, cei doi membri ai echipajului medical au fost loviţi cu palmele peste faţă de către elevă, într-un moment de agitaţie psihomotorie determinat de consumul de băuturi alcoolice, scrie Mediafax.

Cei care au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe au fost colegii de clasă ai elevei, după ce aceştia ieşiseră dintr-un bar din zona Călugăreni, din municipiul Vaslui, şi au constatat că adolescenta nu se mai poate ţine pe picioare.

"În momentul în care am încercat să o urcăm în ambulanţă, eleva a început să se zbată foarte puternic şi să ne înjure, iar când am ajuns în autosanitară m-am trezit dintr-o dată cu o palmă puternică peste faţă. În cele din urmă, am reuşit să o sedăm medicamentos şi să o imobilizăm de targă, după ce lovise cu picioarele şi aparatura din ambulanţă. Însă, în momentul în care am ajuns la spital, fata şi-a revenit şi a început din nou să se agite, lovind-o de data asta pe asistentă, tot cu palma peste faţă", a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Potrivit acestuia, eleva a fost diagnosticată cu intoxicaţie acută etanolică şi stare de ebrietate, după ce, potrivit echipajului medical, băuse votcă la barul din faţa căruia a fost luată de ambulanţă.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close