Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. O fetiţă de 5 ani a murit în condiţii suspecte, după ce a fost dusă de părinţi la spital

Vaslui. O fetiţă de 5 ani a murit în condiţii suspecte, după ce a fost dusă de părinţi la spital

Vaslui. O fetiţă de 5 ani a murit în condiţii suspecte, după ce a fost dusă de părinţi la spital
Sursa foto: deces
13 Ian 2010   •   15:35

Moarte suspectă a unei fetiţe de 5 ani din Vaslui. Copilul a fost adus marţi după-amiază la Spitalul Judeţean cu convulsii puternice. La scurt timp de la internare, a intrat în stop-cardio-respirator dar medicii nu au mai putut să o salveze. Familia îl acuză pe medicul de gardă de neglijenţa în serviciu pentru că nu ar fi consultat copilul în timp util. Medicii însă, nu exclud posibilitatea ca fetiţa să fi avut gripă nouă. Directia de Sănătate Publică Vaslui a deschis o anchetă în acest caz.

Fetiţa a ajuns la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Vaslui în jurul orei 16.00. Familia spune că avea roşu în gât şi ar fi vrut să îi facă un control de rutină, însă medicii ar fi refuzat să o consulte. O oră mai târziu copilul a murit.

Rudele fetei intenţionează să facă o plângere la Colegiul Medicilor.

Medicii spun că vor afla cauza exactă a decesului fetiţei după efectuarea necropsiei. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a afla cauzele morţii copilului în vârstă de cinci ani.



Antena 3

×
Subiecte în articol: spital fetita moarte
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close