Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Poliţistul prins băut la volan de două ori şi-a dat demisia

Vaslui. Poliţistul prins băut la volan de două ori şi-a dat demisia

Vaslui. Poliţistul prins băut la volan de două ori şi-a dat demisia
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Feb 2011   •   17:36

Poliţistul de frontieră din Vaslui, găsit băut la volan în trafic de Poliţia Rutieră de două ori în doar câteva ore, şi-a dat demisia, miercuri, de la locul de muncă, după ce, cu o zi în urmă, conducerea IJPF Vaslui a anunţat cercetarea disciplinară a poliţistului.

În cursul serii şi a nopţii de luni, Poliţia Rutieră Vaslui l-a depistat de omul legii cu o alcoolemie de 0,72 la mie într-o primă fază şi, apoi, cu 0,85 la mie, potrivit Mediafax.

"În cursul zilei de miercuri, agentul Sorin Croitoru şi-a înaintat demisia, însă fără a o justifica în vreun fel. Noi am luat la cunoştinţă şi, în conformitate cu prevederile stipulate în contractul de muncă, se va proceda la încetarea raporturilor de muncă unilateral, la solicitarea angajatului", a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.

Pe lângă dosarul penal întocmit iniţial pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice peste limita legală – cu o viteză de 103 kilometri la oră, poliţiştii vasluieni i-au întocmit încă două dosare penale, unul pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are acest drept şi pentru refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

×
Subiecte în articol: politist alcoolemie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close