Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Un adolescent de 15 ani a murit, după ce a băut foarte mult alcool

Vaslui. Un adolescent de 15 ani a murit, după ce a băut foarte mult alcool

Vaslui. Un adolescent de 15 ani a murit, după ce a băut foarte mult alcool
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Dec 2012   •   10:39

Un adolescent de 15 ani din localitatea vasluiană Peicani a murit, vineri noapte, reprezentanţii Poliţiei afirmând că băiatului i s-a făcut rău după ce a consumat o cantitate mare de alcool, iar mama acestuia a solicitat cu întârziere intervenţia unei ambulanţe, conform Mediafax.
   
Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii vasluieni, adolescentul a murit în casa în care locuia împreună cu mama sa, după ce a acuzat o stare generală de rău, pe fondul consumului exagerat de alcool.
   
Conform sursei citate, pe parcursul zilei de vineri băiatul fusese la un vecin pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti, iar acesta i-ar fi dat să bea vin şi rachiu. Ulterior, adolescentul a mers la un alt consătean pentru a ascuţi un topor, moment în care a leşinat. Bărbatul l-a luat pe adolescent şi l-a dus la locuinţa acestuia, unde l-a lăsat sub supravegherea mamei.
   
"Adolescentul a fost aşezat în pat, iar mama acestuia i-a dat două palme în speranţa că-şi va reveni. Femeia nu a realizat cât de gravă este starea fiul ei şi abia pe parcursul nopţii a solicitat intervenţia unei ambulanţe. Din păcate, în momentul în care echipajul medical a ajuns la solicitare adolescentul era deja decedat", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.
   
Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz.      

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close