Antena 3 CNN Actualitate Vaslui: Un bărbat externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă fără ştirea familiei a fost găsit decedat

Vaslui: Un bărbat externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă fără ştirea familiei a fost găsit decedat

Vaslui: Un bărbat externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă fără ştirea familiei a fost găsit decedat
Sursa foto: foto: Pixabay
28 Noi 2017   •   21:34

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, externat din Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), fără ca familia să fie anunţată, a fost găsit decedat, au anunţat, marţi seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

"Bătrânul dispărut a fost găsit decedat, pe un şes de la ieşirea din municipiul Vaslui. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

Potrivit conducerii SJU Vaslui, în unitatea medicală de desfăşoară o anchetă care urmează să stabilească în ce condiţii a fost externat pacientul. 

Directorul medical al spitalului, dr. Lelia Croitoru, a precizat că "niciun pacient nu poate fi externat din spital fără să fie însoţit de o rudă sau de un aparţinător". 

Potrivit familiei, bărbatul, care consuma frecvent băuturi alcoolice şi era violent, a fost internat în spital pe data de 20 noiembrie, de unde a fost externat, joi, 23 noiembrie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: spital familie barbat decedat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close