Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Un copil de un an, cu arsuri grave pe faţă şi pe corp, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti

Vaslui. Un copil de un an, cu arsuri grave pe faţă şi pe corp, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti

Vaslui. Un copil de un an, cu arsuri grave pe faţă şi pe corp, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Sep 2012   •   09:52

Un copil în vârstă de un an, din comuna vasluiană Bălteni, a fost transportat, sâmbătă noaptea, cu un elicopter SMURD, la un spital din capitală, după ce a suferit arsuri grave pe faţă şi pe corp. Potrivit declaraţiei directorului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, copilul s-a ars cu lapte fierbinte.
   
'Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu arsuri grave. Dată fiind starea acestuia, medicii au decis să-l trimită la Bucureşti. Am solicitat un elicopter SMURD, însă acesta nu a putut veni la Vaslui, fiindcă zona unde ar fi trebuit să aterizeze nu este luminată. Aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze la Bacău. O maşină a SAJ Vaslui a transportat copilul la Aeroportul Bacău', a declarat, sâmbătă, directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa.
   
În ziua de vineri, un alt copil cu arsuri grave din judeţul Vaslui a necesitat transportul la Bucureşti cu ajutorul unui elicopter SMURD, după ce, lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu focul, suferind arsuri pe mai bine de o treime din suprafaţa corpului.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close