Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Un copil de un an şi trei luni a fost găsit în stare de hipotermie pe un câmp, după ce a dispărut de acasă

Vaslui. Un copil de un an şi trei luni a fost găsit în stare de hipotermie pe un câmp, după ce a dispărut de acasă

Vaslui. Un copil de un an şi trei luni a fost găsit în stare de hipotermie pe un câmp, după ce a dispărut de acasă
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Mai 2013   •   10:50
Un copil în vârstă de un an şi trei luni, din localitatea vasluiană Cârtibaşi, a fost găsit în stare de hipotermie pe un câmp, duminică dimineaţă, unde a dormit pe timpul nopţii, după ce, lăsat nesupravegheat de către părinţii care au petrecut la un vecin, a dispărut de acasă.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, copilul a plecat de acasă în cursul serii de sâmbătă, fără ca ceilalţi trei fraţi ai săi, cel mai mare având vârsta de zece ani, să îşi dea seama că băieţelul dispăruse de la locuinţă, conform Mediafax.
De fapt, toţi cei patru copii au fost lăsaţi singuri de către părinţi, sâmbătă, în jurul orei 22.00, aceştia plecând să petreacă la un vecin din sat. 
În momentul în care au revenit la domiciliu, în jurul orei 1.00, au constatat că fiul lor cel mai mic lipseşte, astfel că au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa dispariţia. 
Imediat, mai mulţi poliţişti au început căutările şi, după o noapte de căutări în întreaga zonă, l-au găsit pe băieţel dormind pe câmp, la aproximativ 700 de metri de casă.
"Imediat ce a fost găsit, s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe, având în vedere că băieţelul dormise o noapte întreagă pe câmp. Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz pentru a clarifica împrejurările exacte în care a dispărut minorul, urmând a fi sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui", a declarat, duminic, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub. 
În momentul în care a ajuns la intervenţie, echipajul medical al ambulanţei l-a găsit pe copil în stare de hipotermie, cu temperatura corpului de 34 de grade, băieţelul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru îngrijiri medicale.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close