Antena 3 CNN Actualitate Vaslui: Un tânãr a încercat să îşi omoare mama şi bunica, iar apoi a atacat un poliţist

Vaslui: Un tânãr a încercat să îşi omoare mama şi bunica, iar apoi a atacat un poliţist

Vaslui: Un tânãr a încercat să îşi omoare mama şi bunica, iar apoi a atacat un poliţist
Sursa foto: Foto: flickriver.com
05 Feb 2012   •   20:44

Un tânãr din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, este cercetat penal sub acuzaţiile de ultraj şi tentativã de omor calificat după ce a încercat să-şi sugrume atât mama, cât şi bunica, iar apoi a lovit cu o scândură un poliţist, informează Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, Mihai Coisin, din Cioatele, suburbie a oraşului Negreşti, şi-a lovit mai întâi mama cu o secure în cap, în timp ce femeia tăia lemne în holul locuinţei, după care a strâns-o de gât. Apoi, tânărul s-a dus într-una dintre camere, unde se afla bunica lui, încercând să o sugrume. În acel moment, în casă a intrat un frate de-al tânărului care a reuşit să-l oprească înainte de a-şi sufoca bunica.

Ulterior, susţin poliţiştii, Mihai Coisin s-a refugiat în clopotniţa bisericii din sat, unde a început să tragă clopotele, refuzând să răspundă somaţiilor poliţiştilor de a coborî. Mai mult, în momentul în care unul dintre poliţişti a urcat după tânăr, acesta l-a lovit pe agent cu o scândură în ochi.

"În cele din urmă, agresorul a fost coborât cu ajutorul poliţiştilor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă şi, odată imobilizat, a fost transport cu ambulanţa la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Totodată, mama tânãrului a fost internată la spital cu o plagă contuză la cap şi leziuni la gât. În ceea ce-l priveşte pe poliţistul lovit, acesta nu a necesitat spitalizarea", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mihai Coisin va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

×
Subiecte în articol: ultraj tentativa de omor psihiatrie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close