Antena 3 CNN Actualitate Vatmanul implicat în accidentul de la Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore

Vatmanul implicat în accidentul de la Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore

Vatmanul implicat în accidentul de la Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2011   •   20:24

Vatmanul  implicat în accidentul de luni, de la Iaşi, a fost reţinut pentru 24 de ore. Anchetele şi testele de până acum îl indică pe acesta ca fiind vinovat de producerea accidentului.

Sistemul de frânare al tramvaiului care a deraiat lun
i, la Iaşi, este funcţionalşi a răspuns testelor efectuate în anchetă. Este prima concluzie dupăteribilul accident produs acum două zile în Iaşi. Anchetatorii nu exclud complet ipoteza unei defecţiuni tehnice, dar balanţa se înclină tot mai mult către o eroare umană

Reprezentanţii Regiei de Transport spun că tramvaiul avea revizia făcută şi nu îşi explică apariţia unei defecţiuni tehnice la sistemul de frânare. La prima probă tehnică efectuată de experţi, sistemul de frânare al tramvaiului funcţiona. Procurorii continuă însă cercetările. 

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite la Iaşi, după ce un tramvai a lovit mai multe maşini. Tramvaiul a rămas fără frâne când cobora o pantă şi a lovit în plin mai multe autovehicule, transmite corespondentul Antena 3. 

Accidentul a avut loc în zona "Fundaţie", o zonă intens circulată din municipiul Iaşi. Tramvaiul a rămas fără frâne, apoi a deraiat şi a lovit mai multe maşini aflate în trafic.


×
Subiecte în articol: vatman tramvai arestat
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close