Antena 3 CNN Actualitate Invidie românească. Vecinii unui ieșean care făcea grătar în curtea sa au chemat pompierii ca să-i strice distracția

Invidie românească. Vecinii unui ieșean care făcea grătar în curtea sa au chemat pompierii ca să-i strice distracția

Unii români au "alergie" la bucuria semenilor lor. Pur și simplu nu concep că cineva s-ar putea simți mai bine decât ei. Și atunci caută o metodă să le strice distracția celor care au găsit un motiv de bucurie.

Invidie românească. Vecinii unui ieșean care făcea grătar în curtea sa au chemat pompierii ca să-i strice distracția
Sursa foto: agerpres
de Gabriel Dano    |    27 Iul 2022   •   23:42

Este probabil și cazul unor ieșeni care au sunat la 112 și au chemat pompierii când au văzut că vecinul lor s-a apucat să facă un grătar în propria curte. Oamenii s-au gândit să-i strice petrecerea, relatează BZI.ro.

Vecinii petrecărețului au sunat la 112 și au anunțat că este un incendiu, iar pompierii s-au deplasat imediat la locuința bărbatului care făcea grătar gata să intervină cu tot ce au în dotare pentru a nu se ajunge la pagube materiale prea mari sau, și mai rău, la o tragedie.

Din fericire, în acest caz totul a fost o alarmă falsă. Ieșeanul și-a continuat activitatea, chiar dacă a fost apoi puțin tulburat de vizita total neașteptată a autorităților.

×
Subiecte în articol: gratar incendiu
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close