Antena 3 CNN Actualitate Vecinii criminalului din Caracal: „Mi-e frică să nu aflăm că omul acesta a făcut și mai multe fapte de genul”

Vecinii criminalului din Caracal: „Mi-e frică să nu aflăm că omul acesta a făcut și mai multe fapte de genul”

Vecinii criminalului din Caracal: „Mi-e frică să nu aflăm că omul acesta a făcut și mai multe fapte de genul”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
27 Iul 2019   •   22:11

Vecinii ucigașului din Caracal au făcut tot felul de declarații cu privire la crima petrecută în locuința acestuia. 

Au existat mai multe informații cum că au fost vecini care au sunat la 112 pentru că s-au auzit țipete. Această informație nu a fost confirmată. 

Alți vecini spun că părea că în curtea suspectului s-a făcut un grătar fiindcă ieșea foarte mult fum. Suspectul a spus că a dat foc unor haine ca să se apere de țânțari. Vecinii spun că nu mirosea a haine arse, ci a carne arsă. 

Alți vecini au spus că suspectul a adus în curtea lui, în ultimele luni de zile, remorci cu pământ. Și-a supranivelat terenul sub pretextul că în cazul în care vor fi inundații nu vrea să aibă probleme cu apa. 

Declarațiile vecinilor criminalului: 

„Am venit să aprindem o candelă pentru sufletele copiilor care nu mai sunt. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Sperăm să se afle adevărul. Ceea ce s-a întâmplat e înfiorător. Mi-e frică să nu aflăm că omul ăsta a făcut și mai multe fapte de genul acesta”. 

„Sunt îngrozită și foarte revoltată pentru că această fată a sunat de trei ori la 112, a dat foarte multe detalii despre locație, despre agresor. Mă întreb ce s-a întâmplat de nu s-au luat imediat măsuri. Eu credeam că orașul Caracal e unul liniștit. Autoritățile nu au făcut nimic, nu știu ce au așteptat”. 


 

×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close