Antena 3 CNN Actualitate Vedetele Antena 3, mesaje de Paşte: "Este despre familie, despre a fi alături de cei dragi!"

Vedetele Antena 3, mesaje de Paşte: "Este despre familie, despre a fi alături de cei dragi!"

Vedetele Antena 3 au transmis mesaje telespectatorilor cu ocazia Sărbătorii Paștelui ortodox. Punctul comun al acestor mesaje: Paştele este o sărbătoare care se petrece în familie iar normalitatea este tot mai aproape

Vedetele Antena 3, mesaje de Paşte: "Este despre familie, despre a fi alături de cei dragi!"
de Georgiana Adam    |    01 Mai 2021   •   20:21

Nadina Câmpean: Un Paşte mult mai aproape de normalitate

"Sentimentul meu este că suntem mult mai aproape de normalitate de această dată. Din fericire, sunt din nou împreună cu părinții mei, după ce anul trecut nu am simțit că au fost sărbători. Am fost separați, ei la Târgu Mureș, eu în București.

De această dată, cred că suntem mai puternici în fața virusului, suntem vaccinați, unii, imunizați natural, deocamdată, dar suntem încrezători că va fi bine. Să aveți un Paște cât se poate de frumos!" (Nadina Câmpean)

Sergiu Cora: Un pas către viaţa normală

"Prima dată când mă duc la părinții mei, după foarte mult timp. Simt că Paștele acesta este un pas către viața noastră normală. Sunt sigur că Învierea Domnului este un început pentru noi toți." (Sergiu Cora)

Loredana Cofari: Speranță pentru lucruri mai bune

"Dragii mei, în această zi sfântă vă doresc să fiţi sănătoși, să vă fie familiile sănătoase, să petreceți în tihnă cu cei dragi alături.

Sufletele să vă fie pline de bucurie şi de lumină, masa să vă fie îmbelșugată şi să găsiți speranța pentru lucruri mai bune." (Loredana Cofari).

Andreea Cigolea: Anul acesta avem vaccin, petrecem în familie

"Paștele pentru mine înseamnă primăvară şi cozonaci. Anul trecut am petrecut Paştele singură pentru că m-am pus pe mine pe locul 2 şi pe ai mei pe primul loc, pentru că nu știam prea multe despre coronavirus şi am preferat să stau singură ca să-i protejez pe ei.

Anul acesta avem vaccin, mergem acasă şi petrecem împreună, mai ales că am auzit că avem şi temperaturi de vară. Sărbători fericite!" (Andreea Cigolea)

Mihaela Bîrzilă: Paștele este despre familie

"De Paște mă gândesc cu mare drag la mămăiţa mea de la țară, care ne-a învățat să ne închinăm, ne ducea de mânuță la biserică, culegea cele mai frumoase flori din grădină pentru slujbele de Paște. Mă gândesc cu drag şi dor la mama, la tata, care vopseau ouăle de Paşte învelite în foi de ceapă.

M-aş bucura tare mult să le pot transmite şi copiilor mei aceste valori, tradițiile cu care am crescut. Paștele este despre familie, despre a fi alături de cei dragi. Sărbătorile să vă găsească sănătoși, împreună cu toți cei pe care îi iubiți, şi să ne revedem cu bine! Paște luminat să aveți!" (Mihaela Bîrzilă)

×
Subiecte în articol: mesaje de Paște vedete Antena 3
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close