Antena 3 CNN Actualitate Verdict în cazul incendiului din Drumul Taberei: femeia a fost ucisă

Verdict în cazul incendiului din Drumul Taberei: femeia a fost ucisă

Verdict în cazul incendiului din Drumul Taberei: femeia a fost ucisă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    23 Dec 2011   •   22:18

Anchetatorii au dat verdictul în cazul femeii găsite moartă în apartamentul său din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Femeia, agent la o societate financiară, a fost ucisă, iar asasinul a incendiat apoi locuinţa încercând să-şi şteargă urmele. Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi în acest caz.

Teoria poliţiştilor este că femeia, de 60 de ani, a fost ucisă înainte ca apartamentul să ia foc. Bătrâna locuia singură într-o garsonieră la etajul nouă al unui bloc din Drumul Taberei. Vecinii au fost şocaţi să afle că locuinţa acesteia a ars, iar ea şi-a pierdut viaţa.

Femeia a fost găsită de un muncitor care făcea reparaţii în bloc. Omul a simţit fumul şi a vrut să vadă ce se întâmplă în casă.

Anchetatorii au prelevat mai multe probe din locuinţă, au căutat inclusiv în ghena de gunoi şi au adus şi un câine de urmă ca să-i ajute în investigaţie.

Una din variantele luate în calcul de anchetatori pentru mobilul crimei este jaful. Femeia era agent la o societate financiară şi încasa frecvent bani de la clienţi. Poliţiştii de la Serviciul Omoruri au deja un cerc de suspecţi şi au audiat mai multe persoane.

×
Subiecte în articol: incendiu crima jaf
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close