Antena 3 CNN Actualitate Verdictul în cazul lui Victor Athanasie Stănculescu, amânat pentru vineri

Verdictul în cazul lui Victor Athanasie Stănculescu, amânat pentru vineri

Verdictul în cazul lui Victor Athanasie Stănculescu, amânat pentru vineri
Sursa foto: stanculescu
16 Sep 2009   •   22:52

Verdictul, în cazul eliberării lui Victor Athanasie Stănculescu, s-a amânat pentru vineri. Magistraţii militari urmează să hotărască dacă menţin decizia de eliberare provizorie, pe o perioadă de un an, a fostului general sau dacă îl trimit din nou după gratii. Stănculescu a fost condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul revoluţiei de la Timişoara.

Fostul general a venit miercuri dimineaţă la instanţa militară. În aşteptarea începerii procesului, a fumat, a băut cafea şi a râs copios împreună cu avocaţii săi. Asta deşi apărătorii au invocat în mai multe rânduri starea de sănătate extrem de gravă în care se află clientul lor.

Victor Stănculescu se consideră nevinovat şi a anunţat că va căuta dreptatea la instanţele europene.

În 16 octombrie 2008, judecătorii instanţei supreme l-au condamnat pe Victor Athanasie Stănculescu la 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi la cinci ani de interzicere a unor drepturi. În mai anul acesta, Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a admis cererea generalului de întrerupere a executării pedepsei timp de un an, pentru a-şi rezolva problemele de sănătate.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Victor Athanasie Stanculescu arest
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close