Antena 3 CNN Actualitate Toate autobuzele Otokar din București vor fi verificate, după ce unul dintre acestea a ars ca o torță în Drumul Taberei

Toate autobuzele Otokar din București vor fi verificate, după ce unul dintre acestea a ars ca o torță în Drumul Taberei

Toate autobuzele marca Otokar vor avea parte de verificări suplimentare după ce un autovehicul de pe linia N521 (121) a ars marți dimineață.

Toate autobuzele Otokar din București vor fi verificate, după ce unul dintre acestea a ars ca o torță în Drumul Taberei
Sursa foto: Facebook / STB
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2023   •   16:54

Conducerea Societății de Transport București spune că, în momentul de față, o comisie tehnică din companie fac verificări, pentru a afla care au fost cauzele defecţiunii care au dus la aprinderea motorului.

"Din dispoziţia directorului general, pentru siguranţa călătorilor se fac verificări tehnice suplimentare (faţă de cele zilnice obligatorii) pentru toate autobuzele marca Otokar. Asigurăm călătorii ca acest incident este izolat şi sunt luate măsuri tehnice suplimentare pentru a preveni astfel de situaţii", precizează conducerea STB.

STB mai precizează că măsurile imediate care au fost luate după incendiul de marți dimineață vizează verificarea tehnică suplimentară a autobuzelor marca Otokar programate să iasă în traseu în aceste zile, precum și instruirea conducătorilor auto să sesizeze cât mai rapid orice eventuală anomalie/ defecţiune care apare în traseu (după caz).

Pe termen mediu, măsurile sunt evaluarea şi stabilirea cauzelor care au provocat defecţiunea şi convocarea producătorului acestui tip de autobuz şi luarea unor măsuri tehnice suplimentare de siguranţă (după caz, dacă se constată ca este un defect de fabricaţie).

Un autobuz al STB, din gama Otokar, a ars marți dumineață, pe linia N121, în zona Romancierilor din cartierul bucureștean Drumul Taberei. În mjlocul de transport nu se aflau pasageri.

×
Subiecte în articol: Otokar verificari autobuze STB
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close