Antena 3 CNN Actualitate Veste BOMBĂ pentru Regele Mihai. Este chemat în judecată pentru un motiv incredibil

Veste BOMBĂ pentru Regele Mihai. Este chemat în judecată pentru un motiv incredibil

Veste BOMBĂ pentru Regele Mihai. Este chemat în judecată pentru un motiv incredibil
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Ian 2013   •   18:36

Regele Mihai I este chemat în judecată de cetăţeanul german Dieter Stanzeleit, care susţine că este fiul acestuia şi cere Judecătoriei Sectorului 1 efectuarea mai multor expertize pentru stabilirea acestui fapt, între care şi cea a comparării ADN-ului său cu cel al regelui, scrie Mediafax.
   
Stanzeleit a introdus luni, la Judecătoria Sectorului 1, o acţiune prin care cere unui judecător să stabilească, în urma administrării probelor ce se vor propune pe parcursul judecării cazului, că Regele Mihai I al României este tatăl său biologic.
   
În deschiderea cererii depusă la instanţă, Stanzeleit arată că, "în prezent, aparenţa de drept, neconformă cu realitatea biologică, şi care rezultă din actul de naştere, este că tatăl subsemnatului este defunctul Max Bernhard Stanzeleit ce figurează în acest act, la poziţia "tată".
   
"Însă, în realitate, tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, realitate pe care dintotdeauna am cunoscut-o, fiindu-mi mai apoi confirmată şi de mama mea adoptivă , respectiv Dna. Irmgard Stanzeleit, ce mi-a destăinuit (de fapt confirmat) că, la începutul anului 1945, copil fiind, am fost lăsat, de către persoane necunoscute, într-o stare fizică extrem de precară (rănit şi sângerând) spre îngrijire doamnei Irmgard Stanzeleit, ce din compasiune a acceptat primirea mea, cu atat mai mult cu cât, în perioada respectivă se îngrijeau de fiul lor, ce îşi trăia ultimele zile (şi care, la scurt timp a şi murit) pe nume Dieter Stanzeleit, pe care, mai apoi, practic l-am substituit", relatează acesta în solicitarea depusă la instanţă.
   
În urma "confirmării", arată Stanzeleit în acţiunea sa, acesta a început să-şi amintească clipele şocante "trăite în fragedă copilărie", "când, mama mea biologică, Nerissa Jane Irene Bowes Lyon, a fost executată în faţa mea şi cum, după aceasta, am fost lăsat în grija Dnei. Stanzeleit, ce împreună cu mama sa, locuia pe atunci la familia Neils în Schmatzin, Pomerania".
   
În urma cercetărilor făcute pe cont propriu, Stanzeleit a obţinut mai multe înscrisuri ce ar atesta faptul că tatăl său biologic este regele Mihai I al României, şi nu cel ce figurează la momentul actual în actele oficiale, potrivit aceluiaşi document.
 

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I ADN
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close