Antena 3 CNN Actualitate Veste excelentă dată de prezentatoarea Magda Vasiliu. Copilul ei s-a vindecat de cancer

Veste excelentă dată de prezentatoarea Magda Vasiliu. Copilul ei s-a vindecat de cancer

Veste excelentă dată de prezentatoarea Magda Vasiliu. Copilul ei s-a vindecat de cancer
08 Mai 2018   •   20:25

Magda Vasiliu și familia ei sunt foarte fericiți fiindcă, după un an de zile de chin și emoții, băiețelul prezentatoarei s-a vindecat de cancer. 

Vedeta a povestit momentele dificile pe care le-a petrecut în Italia, acolo unde copilul urma tratamentele, și s-a arătat extrem de recunoascătoare medicilor care au făcut posibilă recuperarea micuțului. 

„Astăzi se împlinește un an de când am ajuns la Roma…Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul….Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte. Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă. Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu. Cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprimă recunoștința mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă. Nu mi doresc decât că într o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață”, a scris Magda pe Facebook

×
Subiecte în articol: Magda Vasiliu copilul cancer veste
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close