Antena 3 Actualitate Veste importantă pentru români! Când se dă drumul la căldură

Veste importantă pentru români! Când se dă drumul la căldură

de S.T.    |    25 Oct 2018   •   18:47
Veste importantă pentru români! Când se dă drumul la căldură
Sursa foto: Foto: Agerpres

CÂND SE DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ. RADET a anunţat că încărcarea instalaţiilor a fost finalizată, reţeaua de termoficare fiind pregătită pentru noul sezon de încălzire 2018-2019, iar echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent.

Regia aminteşte că furnizează căldură încă de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii publice, iar ELCEN a finalizat activităţile de întreţinere şi reparaţii, astfel încât instalaţiile sunt pregătite. De asemenea, dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează permanent.

CÂND SE DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ. Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizează Regia.

CÂND SE DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ. Începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00 – 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici.

×
Subiecte în articol: RADET

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close