Antena 3 CNN Actualitate În sfârșit s-a aflat! Gabriela Firea și-a dat acordul și a semnat!

În sfârșit s-a aflat! Gabriela Firea și-a dat acordul și a semnat!

În sfârșit s-a aflat! Gabriela Firea și-a dat acordul și a semnat!
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
22 Iun 2017   •   23:01

Primarul general, Gabriela Firea, a semnat joi contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a şoselei Fabrica de Glucoză, a informat Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat, scrie Agerpres

Executantul acestui obiectiv de investiţii este Asocierea Straco Grup SRL - SC Tracon SRL (lider de asociere) - SC Primacons Group SRL, precizează sursa citată. 

"Conform contractului, lucrările presupun lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca şi Şoseaua Petricani, de la o bandă pe sens la câte două benzi pe fiecare sens şi reconfigurarea intersecţiei cu str. Barbu Văcărescu, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie la intrarea în Bucureşti de pe autostrada A3", a mai precizat Primăria. 

Durata de execuţie este de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Valoarea contractului este de 48.228.719.48 lei. 

"Lucrările care vor fi executate în cadrul acestui contract sunt: lărgirea la patru benzi a 1,8 km de stradă, câte două benzi pe sens de câte 3,5 m, realizarea trotuarelor cu o lăţime de 4,5 m; reconfigurarea intersecţiilor pe care Şoseaua Fabrica de Glucoză le traversează şi racordarea la viitoarea intersecţie cu sens giratoriu a autostrăzii A3 Bucureşti-Ploieşti-Braşov; asigurarea scurgerii apelor pluviale prin realizarea unei canalizări pluviale precum şi prin repoziţionarea gurilor de scurgere existente; reamenajarea spaţiilor verzi; modernizarea iluminatului stradal", se mai arată în comunicat. 

×
Subiecte în articol: contract Gabriela Firea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close