Antena 3 CNN Actualitate Veste NEAŞTEPTATĂ de la penitenciarul Poarta Albă. Ce s-a întâmplat azi noapte cu Gigi Becali

Veste NEAŞTEPTATĂ de la penitenciarul Poarta Albă. Ce s-a întâmplat azi noapte cu Gigi Becali

Veste NEAŞTEPTATĂ de la penitenciarul Poarta Albă. Ce s-a întâmplat azi noapte cu Gigi Becali
de O.P.    |    10 Ian 2014   •   08:08

Când a aflat că nu este pe lista deţinuţilor care vor lucra la Academia lui Hagi, Becali a fost internat la spitalul penitenciarului.

După ultimele informaţii, Gigi Becali şi-ar fi petrecut întreaga noapte pe patul de spital. Se pare că medicii vor să îi facă mai multe investigaţii, deoarece deţinutul a acuzat dureri de spate încă din cursul zilei de ieri.

Vă reamintim că purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat că, joi după-amiază, ca Gigi Becali a fost transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, după ce a acuzat "anumite probleme medicale", Botezan neprecizând despre ce afecţiuni este vorba.


   
Potrivit lui Botezan, Gigi Becali va fi supus unor investigaţii medicale de specialitate şi va rămâne în Spitalul Penitenciarului Poarta Albă atât timp cât medicii vor considera că este necesar.
   
Gigi Becali a făcut în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării, solicitarea urmând să fie judecată de Tribunalul Constanţa în 29 ianuarie, a declarat avocatul Bogdan Vlad.
   
Avocatul care îl reprezintă pe Becali a precizat că a depus şi o solicitare ca instanţa să judece cererea de eliberare la o dată mai apropiată, dată fiind "urgenţa" situaţiei.


×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close