Antena 3 CNN Actualitate Vestea de care şoferii trebuie să ţină seama. Ceaţa va mai face ravagii încă o săptămână, apoi vor începe NINSORILE

Vestea de care şoferii trebuie să ţină seama. Ceaţa va mai face ravagii încă o săptămână, apoi vor începe NINSORILE

Vestea de care şoferii trebuie să ţină seama. Ceaţa va mai face ravagii încă o săptămână, apoi vor începe NINSORILE
de O.P.    |    20 Noi 2012   •   05:34

Ceaţa a dat peste cap traficul aerian dar şi circulaţia pe drumurile din mai multe judeţe. Din cauza vizibilităţii reduse, un şofer din Cluj Napoca a nimerit cu maşina într-un şanţ săpat chiar în mijlocul drumului. Tot în judeţul Cluj, pe DN 1 C s-a circulat foarte greu din cauza ceţei. O şoferiţă a derapat şi era cât pe ce să ajungă cu maşina peste o linie de cale ferată.

Un şanţ săpat de muncitorii care lucrează la reabilitarea liniei de tramvai s-a transformat într-o adevărată capcană pentru un şofer din Cluj Napoca. Omul nu l-a văzut văzut şi s-a răsturnat cu maşina în el.

Şoferul a fost ajutat de câţiva trecători să scoată maşina din şanţ, cu parbrizul spart şi caroseria avariată, dar cu motorul intact.

Tot cascador fără voie a fost şi şoferiţa unui autoturism care a ajuns de pe drumul national 1C, la un pas de calea ferată.

Femeia a derapat pe carosabilul umed, a ajuns pe contrasens, apoi s-a oprit pe câmp. Pe drumul care leagă Clujul de Dej, şoferii au circulat cu mai puţin de 30 de kilometri pe oră, toată seara.

Meteorologii avertizeaza că ceaţa ne va mai da bătăi de cap cel puţin o săptămână, după care vor începe ninsorile.

×
Parteneri
Ciolacu: Trebuie făcute deduceri pentru impozitarea muncii
x close