Antena 3 CNN Actualitate Vești bune din partea meteorologilor. Vremea pentru următoarele zile

Vești bune din partea meteorologilor. Vremea pentru următoarele zile

Vești bune din partea meteorologilor. Vremea pentru următoarele zile
Sursa foto: foto: Pexels
05 Mar 2018   •   08:39

Prognoza meteo pentru București pentru 5 martie 2018, dar și pentru 6 martie și 7 martie a fost făcută publică de ANM. Vremea va fi rece luni, dar miercuri, în sfârșit, se încălzește.

5 martie

Vremea se va încălzi, dar încă va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade. Cerul va avea înnorări, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, iar noaptea de ploaie slabă sau lapoviţă şi polei. Vântul va sufla în general moderat.
Presiunea atmosferica va creşte nesemnificativ, la o valoare mai mică decât cea normală.

6 martie

Vremea va continua să se încălzească uşor, dar încă va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi noros şi temporar va ploua. În primele ore vor fi condiţii de polei, iar noaptea de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă de 0...1 grad.
Presiunea atmosferica nu se va schimba în mod evident sau relevant.

7 martie

Vremea se va încălzi semnificativ. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de -1...0 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

×
Subiecte în articol: vremea vesti bune prognoza
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close