Antena 3 CNN Actualitate Veşti bune pentru cei care caută un job. Companiile vor face mai multe angajări faţă de 2011

Veşti bune pentru cei care caută un job. Companiile vor face mai multe angajări faţă de 2011

Veşti bune pentru cei care caută un job. Companiile vor face mai multe angajări faţă de 2011
Sursa foto: Foto: bucurestiivechisinoi.ro
de O.P.    |    05 Ian 2012   •   06:15

Companiile vor face mai multe angajări în prima parte a acestui an faţă de 2011. Asta după ce anul trecut, piaţa muncii a înregistrat o creştere de 15 până la 30% faţă de 2010, aspect resimţit, însă, mai mult în partea a doua a anului. 

Domeniile în care vor avea loc cele mai multe recrutări în 2012 sunt cele care au fost active şi în 2011 - servicii financiare, bunuri de larg consum, retail şi IT&C. Tot anul acesta vor începe să facă recrutări şi companiile din domeniile care au avut de suferit în ultimii ani şi care au tot restrâns structurile. În acest an vor începe să facă angajări pentru a-şi întări echipele.

Pe de altă parte, unele industrii vor suferi şi mai rău sau abia acum vor intra în criză. Anul trecut, unele companii au fost nevoite să taie din remuneraţii, în timp ce alte firme au acordat măriri salariale.

Lefurile au înregistrat o creştere între 6 şi 15%, în funcţie de domeniul de activitate. Anul acesta angajaţii nu trebuie să se mai aștepte însă la majorări mai mari de 10 procente.




×
Subiecte în articol: piata muncii angajari joburi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close