Antena 3 CNN Actualitate Veşti bune pentru IMM-uri? Ponta propune control financiar fiscal de fond doar o dată la trei ani

Veşti bune pentru IMM-uri? Ponta propune control financiar fiscal de fond doar o dată la trei ani

Veşti bune pentru IMM-uri? Ponta propune control financiar fiscal de fond doar o dată la trei ani
04 Mai 2012   •   08:43

Cabinetul Ponta propune, în programul de guvernare, control financiar fiscal de fond o dată la trei ani pentru IMM-uri şi aplicarea principiului "o singură dată" în vederea eliminării solicitărilor adresate IMM-urilor de către o institutie publică de a depune documente emise de către alte instituţii.

Printre măsurile menţionate în documentul depus joi seara la Parlament, sunt menţionate şi o serie de măsuri pentru "sporirea competitivităţii" economice şi "refacerea încrederii" în mediul de afaceri românesc, între acestea numărându-se şi accesul crescut la achiziţii publice pentru IMM-uri, "stimulat direct prin cadrul de reglementare, favorizând şi sistemul de calificare al acestora şi simplificarea criteriilor de eligibilitate".

De asemenea, este menţionat şi efectuarea unui "control financiar fiscal de fond o singură dată la trei ani pentru IMM-uri şi aplicarea principiului «o singură dată» în vederea eliminării solicitărilor adresate IMM-urilor de către o instituţie publică de a depune documente emise de către alte instituţii".

Relansarea industriei imobiliare şi conexe "inclusiv prin introducerea de noi instrumente ca de exemplu obligaţiunile garantate cu portofolii de active" reprezintă un alt obiectiv din programul de guvernare.

Citeşte aici întregul document.
 

×
Subiecte în articol: IMM guvernul ponta
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close