x close

Vești bune pentru iubitorii de animale! Castrarea câinilor şi pisicilor va fi gratuită

30 Iun 2017   •   13:32
Vești bune pentru iubitorii de animale! Castrarea câinilor şi pisicilor va fi gratuită   Galerie foto (3) Foto: pixabay.com

Stăpânii de câini şi pisici de rasă comună şi fără pedigree vor putea să îşi castreze gratuit animalele de companie, costurile operaţiilor urmând să fie suportate de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, potrivit news.ro.

Acest proiect a fost inițiat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti și vor putea fi sterilizate cel puţin 10.000 de animale, valoarea totală a serviciilor fiind în jur de 700.000 de lei pentru acest an.

Astfel, operaţiile de sterilizare vor fi realizate de cabinetele veterinare din Bucureşti care vor semna cu ASPA protocolul de colaborare privind programul anual de sterilizare gratuită a animalelor fără pedigree, cu stăpân.

Consilierii generali au mai adoptat în şedinţa de vineri un proiect de hotărâre privind adopţia la distanţă, primarul Capitalei, Gabriela Firea, spunând că la adăpostul din Mihăileşti a fost identificat un spaţiu pentru căini, unde cei care vor să adopte la distanţă pot plăti taxa de 190 de lei pe lună, sumă care să acopere îngrijirea animalelor.

 

Citeşte mai multe despre:

animale caini pisici gratuit
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati