Antena 3 CNN Actualitate Veşti bune pentru primari. Salarii mai mari, de la 1 ianuarie

Veşti bune pentru primari. Salarii mai mari, de la 1 ianuarie

Veşti bune pentru primari. Salarii mai mari, de la 1 ianuarie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Sep 2013   •   20:25
Vicepremierul Liviu Dragnea i-a anunţat, joi, pe reprezentanţii Asociaţiei primarilor că premierul Victor Ponta a fost de acord cu creşterea salariilor edililor, de la 1 ianuarie 2014.
 
"I-am solicitat premierului şi a fost de acord să mărim salariille primarilor pentru că există o responsabilitate uriaşă la primari şi nu este corelată cu nivelul de salarizare. Ideea proastă de acum mulţi ani, când s-au gândit salariile primarilor şi s-a spus să nu mai aibă nici alte drepturi este o idee foarte proastă, care încurajează corupţia. Premierul a hotărât că vom rupe această cutumă greşită şi începând cu 1 ianurie veţi avea",  le-a spus Dragnea primarilor, la discuţie participând şi premierul Ponta, informează Mediafax.

Dragnea a spus că Ponta a fost de acord cu majorarea salariilor primarilor, având în vedere că responsabilitatea acestora nu este corelată cu nivelul de salarizare.

"Premierul a fost de acord cu câteva principii importante: în primul rând să acordăm şi primarilor aceleaşi drepturi pe care le au funcţionarii din primării. Orice drepturi salariale le au funcţionarii din primării le vor avea şi primarii. Premierul mi-a cerut şi lucrăm împreună cu Ministerul Muncii la o legislaţie prin care într-o instituţie cel mai mare salariu să-l aibă şeful instituţiei", a adăugat Dragnea.

 

 


 
 

×

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close