Antena 3 CNN Actualitate Vești noi pentru români. Ce taxe noi s-ar putea să introducă Guvernul

Vești noi pentru români. Ce taxe noi s-ar putea să introducă Guvernul

Guvernul nu va introduce taxe noi în viitorul apropiat, sustine Ludovic Orban. Premierul este însă contrazis de analiştii economici care spun că Executivul nu va găsi altfel bani care să acopere toate cheltuielile statului.

Vești noi pentru români. Ce taxe noi s-ar putea să introducă Guvernul
Sursa foto: Agerpres
de Mirabela Vasile    |    25 Aug 2020   •   13:42

De altfel, chiar Ludovic Orban vorbea la finalul anului trecut despre reintroducerea taxei pe poluare pentru masini, însă proiectul a fost abandonat odată cu venirea pandemiei. 

La ce taxe s-ar putea uita Guvernul:

-supraacciza la carburanţi

-taxa auto pe poluare

-impozitul progresiv

-impozitarea pensiilor speciale

175 de milioane de euro din fonduri europene, alocate de Guvern pentru pregătirea noului an școlar

Guvernul a alocat 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru pregătirea noului an școlar. Vor fi decontate cheltuielile pentru cumpărarea de tablete, măști de protecție și containere sanitare, informează Radio România Actualități.

„100 de milioane de euro sunt destinate pentru achiziția de tablete și dispozitive electronice pentru învățământ online, pentru un număr de aproximativ 500.000 de elevi. 50 de milioane de euro vor fi fonduri pentru acoperirea cheltuielilor legate de achiziția materialelor de protecție sanitară și medicală, vorbim despre măști și dezinfectanți în școli. 25 de milioane euro vor fi sume alocate pentru achiziția de containere sanitare mobile.”, a declarat Ionel Dancă.

×
Subiecte în articol: taxe guvern Ludovic Orban
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close