Antena 3 CNN Actualitate Vești proaste de la Ludovic Orban! Cât se va mai menține starea de alertă în România?

Vești proaste de la Ludovic Orban! Cât se va mai menține starea de alertă în România?

Starea de alertă va fi menținută atât timp cât va fi necesar. Declarația a fost făcută chiar de premierul Ludovic Orban. Primul ministrul avertizează că pericolul nu a trecut iar nivelul de răspândire a virusului este, în continuare, extrem de ridicat. Asta după ce, în ultimele zile, s-au raportat peste 300 de cazuri noi de îmbolnăvire pe zi.

Vești proaste de la Ludovic Orban! Cât se va mai menține starea de alertă în România?
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    22 Iun 2020   •   08:03

”Atât timp cât nivelul de răspândire a virusului în societate se menține la un nivel ridicat, este necesară starea de alertă, este cadrul care permite autorităților dar și cetățenilor, instituțiilor, companiilor, să aplice toate regulile de protejare a sănătății românilor”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul îi acuză pe politicieni că au avut un comportament inadecvat, iresponsabil și au instigat la nerespectarea măsurilor impuse de autorități. 

”Din păcate sunt foarte mulți oameni în viața publică în viața politică, care au un comportament iresponsabil. Care au instigat literalmente cetățenii români la nerespectarea regulilor pe care le-am stabilit”, a adăugat premierul. 

Acesta s-a arătat îngrijorat și de numărul mare de cazuri de îmbolnăvire din ultima vreme. 

”Avem un nivel de răspândire destul de îngrijorător, avem în mod constant, în ultima săptămână, un număr de peste 300 de noi cazuri pe zi”, a adăugat Ludovic Orban. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban stare alerta
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close